25 september 2021 - Frisse Start Zaterdag FC Meppel

maandag 13 september 2021

Nu de corona-maatregelen weer wat meer toelaten komen we eindelijk weer aan voetballen toe. Je voetbalvrienden weer ontmoeten, de leiders willen je elke keer weer een beetje beter maken. Trainen en wedstrijden spelen met je team, samen in de kleedkamer de winst vieren of het verlies weglachen. Voetballen met plezier & prestatie, dat is toch wat we het liefste doen?

Iedereen bedankt!

Omdat het bestuur van FC Meppel dolblij is dat sportpark Ezinge weer tot leven is gekomen, organiseert het bestuur op zaterdag 25 september de Frisse Start Zaterdag. Om alle leden, ouders, vrijwilligers en iedereen met een groen-wit hart te bedanken. Te bedanken voor de steun gedurende de afgelopen anderhalf jaar en te bedanken dat jullie allemaal weer terug zijn.

Plezier in en om de kantine

25 september is allereerst een ‘gewone’ voetbalzaterdag. Dus het programma van die dag gaat gewoon lekker door. Maar we doen meer. We willen zorgen voor wat extra plezier rondom de kantine van FC Meppel.
Voor de jeugdleden tot JO12 organiseren we een aantal voetbalactiviteiten. Denk aan een pannakooi, voetbaldart en een snelheidsmeter. Er zijn ook een aantal leuke prijzen te winnen. Meer informatie volgt binnenkort via de leiders van de teams.
Voor de oudere jeugd en de senioren hebben we o.a. een voetbalrodeo. Dat is een variant op de klassieke Rodeo-Stier. De enorme bal begint heel langzaam te bewegen, maar de bewegingen worden steeds intenser. Het doel is natuurlijk om er zo lang mogelijk op te blijven zitten! En als het toch misgaat, is er luchtkussen voor een zachte landing. Ook hebben we spijkerbroekhangen en een ouderwetse boksbal. De hele dag is ook het FC Meppel springkussen aanwezig. En natuurlijk zorgen we voor vrolijke muziek en voldoende eten en drinken!

Gratis consumptie!

Alle FC Meppel-teams (en ook de Alcipel-teams) krijgen op de Frisse Start van het bestuur een gratis drankje & chips of snack aangeboden. Per team kan de leider (of aanvoerder) in de kantine dit afhalen, en daarna ga je dus met je hele team in of bij de kantine de gespeelde wedstrijd nog eens doornemen. We zullen de leiders binnenkort hierover nader bericht sturen hoe en wat.
Daarnaast is er voor iedereen de hele dag gratis koffie en thee in de kantine. Dus laat vooral ook je ouders, opa’s en oma’s op de Frisse Start Zaterdag naar sportpark Ezinge komen. Hoe meer mensen, hoe meer plezier!


Het eerste elftal van FC Meppel speelt op 25 september haar eerste thuiswedstrijd (aanvang 15.00u). Het is natuurlijk prachtig voor de spelers als de rest van de vereniging zorgt voor een heerlijke sfeer langs de lijn. Komt dus allen en steun je cluppie!

 

De organisatie vindt plaats onder verantwoordelijkheid van het bestuur van FC Meppel en is in handen van de ActiviteitenCommissie. De dan geldende coronomaatregelen worden uiteraard door FC Meppel in acht genomen.