Concept teamindeling Vrouwenvoetbal 2021-2022

dinsdag 8 juni 2021

Beste leden, Mede door wederom een abrupt einde van het seizoen, ditmaal zelfs al in oktober, kijken wij enorm uit naar het seizoen 2021/2022. Een seizoen dat hopelijk normaal kan verlopen met competitievoetbal, het bekertoernooi én uiteraard de supporters langs de lijn.

De afgelopen weken heeft de TC veel tijd gestoken in het samenstellen van de nieuwe selecties en het aanstellen van de trainers voor komend seizoen. We zijn erg blij dat we ook voor komend jaar met veel trainers de samenwerking kunnen verlengen en we wederom een aantal nieuwe trainers mogen verwelkomen. Helaas nemen we ook afscheid van een aantal trainers. Jullie zijn belangrijk geweest in de ontwikkeling van de jeugdafdeling en bijdeze willen we jullie daar dan ook heel erg voor bedanken. We wensen jullie veel succes in de toekomst!

De uitgangspunten voor de teamindeling:

Het indelen van de teams is altijd een grote puzzel die in stapjes gelegd dient te worden. Hier wordt gekeken naar een aantal dingen:

  • Indelen op leeftijd
  • Persoonlijke en sociale aspecten
  • Kan iemand vervroegd over of is dispensatie een betere oplossing?

Er is aan de trainers gevraagd om hun advies te geven over de speelsters uit hun huidige team. Een aantal meiden zullen vervroegd de stap maken naar een hogere leeftijdsgroep en voor een aantal meiden kan er dispensatie worden aangevraagd. Dit gaat uiteraard in overleg.

Vanuit de MO19-2 zullen nog 3 meiden teruggaan naar MO17-2. Dit doordat er een overschot is in de MO19 en een tekort in MO17.

Vragen of opmerkingen?

Vandaag publiceren wij de voorlopige selecties voor het seizoen 2021/2022. We zijn zorgvuldig met alle informatie te werk gegaan. Uiteraard realiseren we ons dat er ouders en/of speelsters zijn die een andere indeling hadden verwacht of gehoopt. Als u hierover vragen of opmerkingen heeft dan kunt u deze met uw onderbouwing mailen naar samenwerkingalcidesfcmeppel@gmail.com. Dit kan tot a.s. zaterdag 12.00 uur. U zult dan zo spoedig mogelijk antwoord van ons krijgen.

We realiseren ons ook dat niet alle wensen direct opgelost kunnen worden, hiervoor vragen wij uw begrip.

Wij wensen u allemaal een prettige zomer in alle gezondheid en we zien elkaar hopelijk snel weer op het sportpark van FC Meppel en Alcides!

TC Dames ST FC Meppel/Alcides

TEAMINDELING (klik)