JUMBO, FC Meppel en FC MEO starten voetbalplaatjesactie!

zondag 3 juni 2018
  • 1/2
  • 2/2

Het seizoen is ten einde, nog een paar toernooien en de zomervakantie gaat beginnen. Echter zijn de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen al in volle gang. Wij beginnen dit jaar met een hele bijzondere actie, mogelijk gemaakt door onze trotse hoofdsponsor Jumbo Supermarkten Meppel! Maar, wij doen dit niet alleen. Onze voetballende vrienden van FC MEO doen ook mee!

Op 2 zaterdagen in september, exacte data volgen nog zal elke speler van FC Meppel en FC MEO op de foto worden gezet bij ons in de kantine. Zodra de teamindeling bekend is, zal je via je leider of trainer horen wanneer jouw team aan de beurt is voor de portretfoto. Daarna zullen er buiten door onze huisfotograaf Gert Ribberink teamfoto’s worden gemaakt voor op de website.

Vanaf begin oktober zullen de voetbalplaatjes bij de Jumbo te verkrijgen zijn, gedurende 2 maanden. Tevens zullen er ruilmiddagen plaatsvinden zodat iedereen de kans heeft om zijn boek vol te krijgen.

Noteer allen in uw agenda vrijdagavond 21 september 18.30 uur “GROTE KICK OFF VOETBALPLAATJESACTIE” in de kantine van FC Meppel.

Wij kunnen nog niet vertellen wat er die avond gaat gebeuren, maar wel dat het een grote verrassing is en een geweldige avond zal gaan worden! Volgende week zullen wij het exacte programma bekend gaan maken. Dus houd vooral Facebook van FC Meppel en de Jumbo in de gaten!

Uiteraard geldt de actie ook voor de samenwerkende teams met Alcides!