Nieuwe kleding - Nieuwe afspraken

dinsdag 8 september 2020

Afgelopen weken heeft iedereen zijn eigen presentatiepak en tas op mogen halen. Daarnaast zijn alle teamtassen uitgereikt aan de leiders met de nieuwe tenues. Wat is het dan genieten als je op zaterdag op de club komt en je ziet al die mooie tenues. Het geeft nog meer het verenigingsgevoel weer, tenslotte zijn wij samen FC Meppel!

Wel vraagt een nieuwe kledinglijn om nieuwe afspraken. Deze afspraken maken we met elkaar, en daar moeten we ons dan ook met elkaar aan houden! Want we zijn natuurlijk ontzettend zuinig op deze mooie tenues.

  • Het presentatiepak mag alleen gedragen worden op de wedstrijddag.
  • De jeugd mag het presentatiepak ook dragen op de heen- en terugweg naar de training. Maar we trainen niet in ons presentatiepak.
  • Ons presentatiepak dragen we niet in onze vrije tijd.
  • De wedstrijdtenues zitten in de teamtas en worden gezamenlijk gewassen. Dit om de shirts dezelfde kleur te laten behouden. Wij begrijpen dat dit op dit moment misschien wat vervelend is, omdat de ouders de kleedkamer niet mogen betreden, maar vragen toch de leider hier uitvoering aan te geven.
  • Doe tijdens de training en/of wedstrijd de spullen in de je tas. Zo raak je ze minder snel kwijt.
  • Elk presentatiepak (nummer broek in linker broekzak/nummer jas in kraag) en tas heeft een uniek nummer. Zo weet je altijd welk pak en/of tas van jou is. Check deze nummers altijd voordat je je spullen in de tas doet.

Bovenstaande klinkt misschien streng, maar we zijn zuinig op onze spullen waar we zo ontzettend trots op zijn!

Helaas zijn op dit moment bepaalde maten niet voorradig. Deze zijn besteld en worden zo snel mogelijk nageleverd. Heb je je presentatiepak en tas nog niet ontvangen of nog niet compleet, stuur dan een mailtje naar info@fcmeppel.nl.