Sportklik Voetbal 2-daagse in de Meivakantie

donderdag 22 maart 2018

Maandag 30 april en dinsdag 1 mei organiseert Sportklik weer een voetbal 2-daagse, de Sportklik Duodagen op Sportpark Ezinge (velden FC Meppel)!

Tijdens deze leerzame dagen zijn alle kinderen van 7 t/m 13 jaar welkom om veel plezier te beleven aan het voetballen. De dagen zullen een thema krijgen waarin ’s ochtends voornamelijk getraind wordt om in het middagprogramma zo sterk mogelijk met je team of individueel voor de dag te komen. Tussendoor wordt er voor een complete lunch en drinken gezorgd en de dagen worden afgesloten met een extra activiteit. Verder spelen we onder andere 4x4 toernooien, penaltybokaal, voetbalspellencircuit en andere leuke activiteiten.  De dagen beginnen om 10.00 en duren tot 16.00 uur. Aan het begin van de 2 dagen zal iedereen ingedeeld worden in een team dat onder begeleiding staat van enthousiaste trainers.

Er is een maximaal aantal deelnemers van 80 dus wil je graag meedoen geef je dan snel op!
Om je in te schrijven stuur je een e-mail naar dirkjanvdm@telfort.nl  met daarin je naam, adres, tel. nr., leeftijd en in welk team je bij jouw vereniging speelt.

De kosten voor deze 2 dagen zijn slechts 35 euro. 

Veel voetbalplezier en hopelijk tot ziens op de Voetbal 2-daagse!

Met voetbalgroet, Sportklik

Dirk Jan van der Meulen