Van de bestuurstafel... December 2018

donderdag 20 december 2018

Op de website zal van iedere bestuursvergadering een puntsgewijze samenvatting komen van de belangrijkste punten. Transparantie geldt daarbij als kernwaarde, waarbij wij op uw begrip rekenen dat niet alles wat besproken wordt de samenvatting haalt. Voor verdere toelichting kunt u meer informatie ophalen bij de voorzitter.

Wat gaat de tijd toch snel. We zitten alweer in de laatste weken voor de winterstop. Onlangs zijn er al teams geweest die de najaarscompetitie hebben afgesloten met een kampioenschap. Wat een topprestatie! Spelers, trainers en leiders van JO19-3, JO19-5 en 35+1, van harte gefeliciteerd!!

De voetbalplaatjesactie loopt ten einde. Iedereen heeft zijn of haar boek vol of is nog druk om de laatste plaatjes bij elkaar te verzamelen. Wat zijn we druk met elkaar geweest en wat was de actie een succes! Na deze geweldige plaatjesactie komt onze trotse hoofdsponsor Jumbo met weer een hele leuke actie voor FC Meppel, namelijk de snertactie! Door deze actie kunnen wij extra inkomsten verdienen voor onze club. Vorig jaar was de snertactie al een groot succes, maar wij willen dat dit jaar gaan overtreffen! Dus daarom delen de teams ook mee in de opbrengsten van de snertactie. Van de opbrengst gaat namelijk per liter € 1,00 naar de eigen “teamkas” en dan zijn de teams vrij om dit bedrag te spenderen aan bijvoorbeeld een leuk uitje of gewoon om te zetten in versnaperingen in de kantine. Voor de jeugdspeler die de meeste snert verkoopt ligt er een leuke prijs klaar! Dus zet je in voor de club en misschien is deze prijs dan wel voor jou.

De oefenhoek is in erbarmelijke staat en ook veld 10 en 11 zijn niet best. Daarentegen houdt veld 5 zich goed. Afgesproken wordt daarom dat veld 5 na de winterstop ook wordt ingeroosterd. Wel moeten we oppassen dat we dit veld niet gaan overbelasten, maar voor nu is dit een prima oplossing.

Binnenkort zullen we, samen met Alcides, trainingspakken aanschaffen voor de trainers van de ST-teams (meiden/vrouwen en JO19).  Dit zorgt voor een uniforme uitstraling binnen beide verenigingen voor deze groep. Er is een sponsor gevonden die deze kosten wil dragen.

Daarnaast zullen er 10 winterjassen bij aangeschaft worden voor de JO-teams zodat we nog meer trainers een warme jas kunnen toebedelen.

De nieuwjaarsreceptie krijgt dit jaar een iets andere vorm dan voorgaande jaren. Dit jaar wordt deze georganiseerd op zaterdagavond 5 januari van 19.00 tot 23.00 uur. Hier hoort natuurlijk de nieuwjaarsspeech van de voorzitter bij en aandacht voor onze jubilarissen. Daarnaast zal er de Grote FC Meppel Nieuwjaarsquiz plaatsvinden. Het bestuur wil jullie allemaal, van jong tot oud, uitnodigen om hierbij aanwezig te zijn!

Als laatste willen wij jullie fijne feestdagen wensen en een goede jaarwisseling!

Voor vragen / opmerkingen kunt u terecht bij Hans ter Voorde, via voorzitter@fcmeppel.nl