Van de bestuurstafel... februari 2020

zondag 23 februari 2020

Op de website zal van iedere bestuursvergadering een puntsgewijze samenvatting komen van de belangrijkste punten. Transparantie geldt daarbij als kernwaarde, waarbij wij op uw begrip rekenen dat niet alles wat besproken wordt de samenvatting haalt. Voor verdere toelichting kunt u meer informatie ophalen bij de voorzitter.

Het seizoen vordert gestaag. De 2e helft van het seizoen wordt opgestart. Op dit moment worden er veel oefenwedstrijden en bekerwedstrijden gespeeld. Helaas is het weer op dit moment een grote spelbreker, waardoor wedstrijden op het laatste moment niet doorgaan. Dit zorgt ervoor dat we continue aan het bijstellen zijn. Gelukkig leven we in een digitaal tijdperk, waardoor we elkaar snel kunnen informeren via de app. Toen dat nog niet mogelijk was, moesten we elkaar bellen om elkaar te informeren. Voordat iedereen op de hoogte was … een tijdrovende klus. Daar kun je je nu toch niets meer bij voorstellen. ….

Voor het 1e elftal is de tweede helft van de competitie reeds gestart. Na de winterstop wist men te winnen van DZOH, maar op dit moment vallen de resultaten helaas wat tegen, waardoor nacompetitie in zicht komt. Maar we blijven positief, door hard werken, ervoor knokken tot je er bij neervalt, moet de nacompetitie vermeden worden.

Ook het 2e elftal zit in zwaar weer. Op dit moment staat men net boven de rode streep. Alles op alles wordt gezet om degradatie uit de reserve hoofdklasse te voorkomen.

Onze club kent veel vrijwilligers. Veel mensen die een steentje bijdragen om ervoor te zorgen dat elke week weer iedereen een balletje kan trappen. Daarom wordt er op zaterdag 28 maart een vrijwilligersavond georganiseerd. Alle vrijwilligers en hun partners worden hier binnenkort voor uitgenodigd. Er worden persoonlijke uitnodigingen verstuurd. Mocht je vrijwilliger zijn, en hiervoor geen uitnodiging hebben ontvangen, laat het ons dan weten (info@fcmeppel.nl).  

FC Meppel is een voetbalclub waar plezier en prestatie samenkomen! Het één kan niet zonder het ander. De vereniging is opgericht op 24 februari 1930. Dat wil zeggen dat we dit jaar ons 90-jarig bestaan vieren. Hier willen we in het weekend van 5/6 juni uitgebreid aandacht aan besteden met een 24-uurs voetbalmarathon. 24 uur lang zal er op en rond de voetbalvelden voldoende te beleven zijn. Hier wil je bij zijn!! Zorg dan ook dat deze datum ook in je agenda staat!

Al lijkt het nog ver weg, maar ons technisch kader is alweer druk bezig met de voorbereidingen van het volgend seizoen. Wie gaat welk team volgend jaar trainen? Welke trainer blijft en welke trainer kiest ervoor om zijn tijd volgend jaar anders in te delen. Daar kun je als HJO, coördinator, bestuurslid alleen achter komen, door gesprekken te voeren en zo goed mogelijk rekening te houden met ieders wensen. Een tijdrovende klus.
Maar voor alle elftallen geldt eerst nog weer het aanvangen van de 2e seizoenshelft. Lekker weer voetballen en elkaar treffen op ons mooie sportpark waar plezier en prestatie samenkomen!

Voor vragen / opmerkingen kunt u terecht bij Hans ter Voorde, via voorzitter@fcmeppel.nl