Van de bestuurstafel... Maart 2019

dinsdag 19 maart 2019

Op de website zal van iedere bestuursvergadering een puntsgewijze samenvatting komen van de belangrijkste punten. Transparantie geldt daarbij als kernwaarde, waarbij wij op uw begrip rekenen dat niet alles wat besproken wordt de samenvatting haalt. Voor verdere toelichting kunt u meer informatie ophalen bij de voorzitter.

Het seizoen vordert gestaag, we kijken dan ook alweer volop vooruit naar het komend seizoen. Bij de selectieteams (jeugd) zijn de trainers reeds ingevuld. Nagenoeg alle trainers van de selectieteams hebben aangegeven door te willen gaan als trainer. Dat zorgt voor continuïteit, daar zijn we als bestuur ontzettend blij mee.
Manuel Schilder, Eddy Harke en Stefan Sijbom blijven ook volgend seizoen betrokken bij de selectie O21. De vacature van keepertrainer is nog wel vacant. Het vorige gesprek met beoogde keepertrainer is door privéomstandigheden helaas op niets uitgelopen. De competitie 35+ competitie wordt steeds populairder. Volgend seizoen komt er een nog 35+ bij. Erg leuk natuurlijk dat er op donderdag- en vrijdagavond de mogelijkheid is om 7 tegen 7 te spelen.

De jongste jeugd heeft de afgelopen maanden getraind in de zaal, maar ook zij zijn vanaf begin maart weer op Ezinge te vinden. Ook de Bengels hebben de training buiten weer hervat. Elke woensdagmiddag, van 16-17 uur in de Berggierslanden en van 17-18 uur op Ezinge, maken zij op een speelse manier kennis met voetbal.

Met ingang van 1 januari 2019 is de BTW (forfaitair tarief) verhoogd van 11,5 naar 13%. Tevens zijn de bierprijzen met 2 tot 5% verhoogd. Ook FC Meppel is daardoor genoodzaakt enkele prijzen te verhogen. Deze prijsverhoging gaat in per 2 april.

De Rabobank Clubkas Campagne is op 15 maart van start gegaan. Met deze actie kunnen leden van Rabobank Meppel-Staphorst-Steenwijkerland hun stem uitbrengen op de vereniging(en) of stichting(en) waaraan zij hun clubhart willen laten zien. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld deze vereniging of stichting ontvangt.
Ook FC Meppel doet aan deze actie mee. Ons bestedingsdoel is de aanschaf van voetbaldoeltjes voor onze bengels en minidivisie.
Waarom hebben wij gekozen voor dit bestedingsdoel? Het aantal spelers bij Bengels en Minidivisie blijft groeien. Om elk team optimaal te laten trainen willen we doeltjes aanschaffen die qua grote bij deze leeftijdscategorie past.
De stemperiode is gestart vrijdag op 15 maart en alleen leden van de Rabobank mogen hun stemmen. Deze week zullen de leden van de Rabobank Meppel-Staphorst-Steenwijkerland een uitnodiging per mail / post ontvangen om te gaan stemmen.
Dus stem op FC Meppel en help ons om dit doel te realiseren! Namens FC Meppel alvast bedankt voor het stemmen!

Voor vragen / opmerkingen kunt u terecht bij Hans ter Voorde, via voorzitter@fcmeppel.nl