Van de bestuurstafel... Mei 2019

woensdag 29 mei 2019

Op de website zal van iedere bestuursvergadering een puntsgewijze samenvatting komen van de belangrijkste punten. Transparantie geldt daarbij als kernwaarde, waarbij wij op uw begrip rekenen dat niet alles wat besproken wordt de samenvatting haalt. Voor verdere toelichting kunt u meer informatie ophalen bij de voorzitter.

Het seizoen loopt ten einde. En hoe mooi is het dan dat we kunnen concluderen dat de onze jeugdopleiding zijn vruchten afwerpt en dat er diverse teams het seizoen met een kampioenschap hebben afgesloten.
Het bestuur van FC Meppel wil deze teams van harte feliciteren met deze prestatie. Wij zijn ontzettend trots op jullie!

En er zin nog meer topprestaties geleverd dit seizoen! MO13-1, MO15-1 en JO19-3 hebben de bekerfinale weten te bereiken. Over trots gesproken ….. Zij spelen a.s. zaterdag in Zuidwolde de finalewedstrijd. Zij kunnen uw steun meer dan gebruiken! Het zou dan ook leuk zijn als we in grote getale afreizen naar Zuidwolde om deze teams te steunen.
Meer praktische informatie vind je op de website.

En ook ons 1e heeft afgelopen zaterdag een positief resultaat weten neer te zetten, waardoor we ook volgend jaar in de 2e klasse uitkomen. Wat hebben de mannen van Arjen Plessen en John van ’t Westeinde het tot het einde van het seizoen het spannend gemaakt. Het was een bewogen jaar, maar na winst op Klazienaveen afgelopen zaterdag, is de 7e plek veilig gesteld.

De drie Meppeler voetbalverenigingen FC Meppel, Alcides en MSC onderzoeken momenteel hoe de leden aankijken tegen samenwerking van de verenigen in de toekomst en hoe die er uit zou moeten komen te zien. Afgelopen periode heeft u de gelegenheid gehad uw stem uit te brengen door onze enquête in te vullen. Veel van onze leden hebben hun mening gegeven door hun stem uit te brengen.  Binnenkort zullen de drie verenigingen met elkaar de uitkomsten delen. We zullen dan ook een terugkoppeling doen naar onze leden.

Aan het eind van het seizoen zijn er altijd vrijwilligers die te kennen geven te willen stoppen. Veel van hen heeft jarenlang iets betekend voor onze club. Onze waardering is dan ook groot en we respecteren dan ook de keuze om volgend seizoen het rustiger aan te doen of andere taak op te pakken.
Zou u ook wat voor onze willen betekenen, bijv. als kantinemedewerker, wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers. Spreek dan iemand van het bestuur of kader aan of stuur een mail naar info@fcmeppel.nl.

Voor vragen / opmerkingen kunt u terecht bij Hans ter Voorde, via voorzitter@fcmeppel.nl