Van de bestuurstafel... September 2018

vrijdag 28 september 2018

Op de website zal van iedere bestuursvergadering een puntsgewijze samenvatting komen van de belangrijkste punten. Transparantie geldt daarbij als kernwaarde, waarbij wij op uw begrip rekenen dat niet alles wat besproken wordt de samenvatting haalt. Voor verdere toelichting kunt u meer informatie ophalen bij de voorzitter.

De start van het seizoen ligt al weer een aantal weken achter ons. Er is in de afgelopen weken weer veel werk verzet door veel mensen binnen FC Meppel. Het is altijd een hele uitdaging om voor elk team te zorgen voor trainers en leiders. Maar vergeet ook niet de tijd die gaat zitten in het opstellen van het trainingsschema, het gereed maken van alle materialen, (inkoop van het) clubhuis, de leiders die zorgen dat alle spelers aan het begin van het seizoen geïnformeerd worden wanneer de eerste training weer aanvangt. Ook dit jaar kunnen we zeggen dat het weer gelukt is. Iedereen is dan ook blij dat het voetbalseizoen weer loopt en dat we weer wekelijks naar Ezinge kunnen. Genieten op en rond de velden van FC Meppel!

Ook de eerste bestuursvergadering van het seizoen heeft weer plaatsgevonden. Tijdens deze vergadering heeft de sponsorcommissie het bestuur bijgepraat over het werk wat zij gedaan hebben in de afgelopen maanden. Sponsoren en potentiële sponsoren zijn in beeld gebracht, alles is verwerkt in een duidelijk overzicht.  Daarnaast hebben zij vorm gegeven aan de Club van 100. Zij hebben al een prachtig resultaat behaald. De namen van de Club van 100 staan gepubliceerd op het digitale bord in ons clubhuis. Ook uw naam kan daar bijstaan. In het clubhuis kunt u zich hiervoor inschrijven. FC Meppel kan uw steun goed gebruiken!

In de vakantieperiode is een groep vrijwilligers bezig geweest om de bestuurskamer te voorzien van een nieuwe look.
Het eindresultaat is prachtig! Een bestuurskamer waar we trots op mogen zijn!
Het clubhuis en de bestuurskamer zijn de afgelopen jaren vernieuwd. Komend jaar zal de aandacht uitgaan naar een meerjarenonderhoudsplan, onderhoud dak, vloer en wanden vragen echt aandacht.

Op 21 september was de wedstrijd FC Meppel 35+1- Lucky Ajax. Met onder meer Sjaak Swart en Simon Tahamata in het veld, werd het 1-5 voor de Amsterdammers. Per Kampman wist de eretreffer te maken. Wat was het een fantastische avond waar we met plezier op terug kijken!
Op deze avond was ook de kickoff van de voetbalplaatjesactie die wij samen met FC MEO en onze hoofdsponsor Jumbo Supermarkten Meppel organiseren. Vanaf 13 oktober zijn de voetbalplaatjes te verkrijgen bij beide vestigingen op het Vledder en in de Koedijkslanden.

De komende vergadering staat alweer bijna gepland. Tijdens deze vergadering zal het bestuur aandacht geven aan het beleid van de komende jaren. Het blijft belangrijk om niet in het nu te leven, maar verder vooruit te kijken “waar willen we naar toe in de komende jaren”.

Voor vragen / opmerkingen kunt u terecht bij Hans ter Voorde, via voorzitter@fcmeppel.nl