Verhuur


FC Meppel is in het bezit van een prachtig springkussen, hele handige 'biertafels' en ruime partytenten. Deze worden met regelmaat bij FC Meppel gebruikt, maar er is ook genoeg ruimte om leden ( en niet-leden) hiervan mee te laten profiteren. Het is ook allemaal te huur. Hieronder lees je hoe en wat.

FC Meppel Luchtkussen

Wilt u uw feestje opvrolijken?...En tegelijk uw favoriete voetbalvereniging steunen? Denk dan eens aan het FC Meppel-luchtkussen. Het luchtkussen is aangeboden door JB Inflatable. Door de samenwerking met Giga verhuur is het voor particulieren mogelijk om het FC Meppel-springkussen te huren.

Het luchtkussen kunt u als particulier huren voor het bedrag van 75 euro. Voor 25 euro extra wordt het luchtkussen door Giga verhuur ook nog gebracht en gehaald.

U kunt het luchtkussen reserveren via verhuur@fcmeppel.nl.

Poster groot

 

Partytent

Voor uw feestje kunt u ook de twee FC Meppel partytenten huren. Tegen de zon, tegen de regen, perfect voor elk feestje. We hebben twee van deze partytenten van 8 x 4 meter. Ze zijn naadloos op elkaar aan te sluiten, waardoor het één grote partytent kan worden. De zijkanten kunnen worden afgesloten met de bijbehorende zijwanden.

Het huren van een partytent kost € 20,- voor leden en € 25,- voor niet leden. U kunt contact opnemen met verhuur@fcmeppel.nl.

Poster groot

 

Biertafels

Om uw feestje compleet te maken verhuren we ook onze 'biertafels'. Ideale setjes van bankjes met een tafeltje om voldoende zitplaatsen te creëren. Deze tafels zijn ideaal, zitten lekker en brengen veel gezelligheid! Er zijn vijf setjes te huren. € 5,- per setje voor leden, € 7,50 voor niet leden. U kunt contact opnemen met verhuur@fcmeppel.nl

Poster groot