Voetbal 2-daagse in de Herfstvakantie 2022

zondag 11 september 2022

Dinsdag 18 en woensdag 19 oktober organiseren we weer een voetbal 2-daagse op Sportpark Ezinge (kunstgrasvelden FC Meppel/MSC)! Gelukkig zijn de meeste dingen weer redelijk normaal voor onze jeugd en wat is er nou mooier dan heerlijk voetballen in de vakantie? Niks!! Daarom zetten we ook nu weer samen de schouders eronder om deze prachtige dagen mogelijk te maken om zodoende veel kinderen iets leuks, leerzaams, sportief en gezonds te bieden in de Herfstvakantie! De afgelopen jaren is wel gebleken dat de animo onverminderd groot is en kinderen niets liever willen dan lekker voetballen met elkaar! We merken dan ook dat het maximum aantal deelnemers steeds sneller bereikt wordt. Wil jij graag meedoen? Geef je dan snel op!!

Tijdens deze leerzame dagen zijn alle kinderen van 6 t/m 13  jaar welkom om veel plezier te beleven aan het voetballen. De dagen zullen een thema krijgen waarin ’s ochtends voornamelijk getraind wordt om in het middagprogramma zo sterk mogelijk met je team of individueel voor de dag te komen. Tussendoor wordt er geluncht (eigen boterhammen meenemen), voor drinken en tussendoortjes wordt gezorgd en de dagen worden afgesloten met een extra activiteit. Verder spelen we onder andere 4x4 toernooien, penaltybokaal, voetbalspellencircuit en andere leuke activiteiten.  De dagen beginnen om 10.00 en duren tot 16.00 uur. Aan het begin van de 2 dagen zal iedereen ingedeeld worden in een team dat onder begeleiding staat van enthousiaste trainers.

 

Er is een maximaal aantal deelnemers van 80 dus wil je graag meedoen geef je dan snel op! Om je in te schrijven stuur je een e-mail naar dirkjanvdm@telfort.nl Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. met daarin je naam, adres, tel. nr., leeftijd en in welk team je bij jouw vereniging speelt.

De kosten voor deze 2 dagen zijn slechts 40 euro. 

Uiteraard houden we hanteren we een COVID-19 protocol om veiligheid van deelnemers, ouders, coördinator en trainers te waarborgen. Hierin zullen oa algemene regels, ontvangst, kleedkamergebruik, lunch, toiletgebruik, hygiëne etc in besproken worden. Dit protocol zal voorafgaande aan het evenement aan alle deelnemers gestuurd worden.

Veel voetbalplezier en hopelijk tot ziens op de Voetbal 2-daagse!


Met voetbalgroet,

Dirk Jan van der Meulen