Voetbal 2-daagse in de meivakantie 2023

donderdag 16 maart 2023

Dinsdag 25 april en woensdag 26 april organiseren we weer een voetbal 2-daagse op Sportpark Ezinge (kunst/grasveld FC Meppel)! Dus heb jij zin om met het grootste voetbalspektakel van Meppel en omstreken mee te doen? Geef je dan snel op want ook deze keer zullen we snel aan het maximale aantal deelnemers van 100 zitten. Na het grote succes in de voorjaarsvakantie gaan we er ook in de meivakantie weer een feest van maken. Sociaal emotioneel, op gezondheidsgebied en motorische/voetbalontwikkeling is SAMEN voetballen het mooiste wat er is . Daarom zetten we met vele trainers de schouders eronder om deze prachtige dagen mogelijk te maken om zodoende veel kinderen iets leuks, leerzaams, sportief en gezonds te bieden in de Meivakantie! Ook deze editie krijgen alle deelnemers een goody bag na afloop van de 2-daagse!

Tijdens deze leerzame dagen zijn alle kinderen van 6 t/m 13  jaar welkom om veel plezier te beleven aan het voetballen. De dagen zullen een thema krijgen waarin 's ochtends voornamelijk getraind wordt om in het middagprogramma zo sterk mogelijk met je team of individueel voor de dag te komen. Tussendoor wordt er geluncht ( eigen lunch meenemen), voor drinken en tussendoortjes wordt gezorgd en de dagen worden afgesloten met een extra activiteit. Verder spelen we onder andere 4x4 toernooien, penaltybokaal, voetbalspellencircuit en andere leuke activiteiten zoals straatvoetbal, footgolf etc. 

De dagen beginnen om 10.00 en duren tot 16.00 uur. Aan het begin van de 2 dagen zal iedereen ingedeeld worden in een team dat onder begeleiding staat van enthousiaste trainers.


Er is een maximaal aantal deelnemers van 100 dus wil je graag meedoen geef je dan snel op! Om je in te schrijven stuur je een e-mail naar dirkjanvdm@telfort.nl Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. met daarin je naam, adres, tel. nr., leeftijd en in welk team je bij jouw vereniging speelt.

De kosten voor deze 2 dagen zijn slechts 40 euro. 

Uiteraard houden we hanteren we een COVID-19 protocol om veiligheid van deelnemers, ouders, coördinator en trainers te waarborgen. Hierin zullen oa algemene regels, ontvangst, kleedkamergebruik, lunch, toiletgebruik, hygiëne etc in besproken worden. Dit protocol zal voorafgaande aan het evenement aan alle deelnemers gestuurd worden.

Veel voetbalplezier en hopelijk tot ziens op de Voetbal 2-daagse!


Met voetbalgroet,

Dirk Jan van der Meulen