Voetbaldag op vrijdag 7 januari

woensdag 29 december 2021

Vrijdag 7 januari organiseren we weer een Voetbaldag op Sportpark Ezinge (velden FC Meppel/MSC)! Afgelopen vrijdag was het een groot succes met 100 deelnemers die een heerlijke dag beleefden met elkaar. In deze bijzondere tijden is het voor onze jeugd zo belangrijk om te sporten. Sociaal emotioneel, op gezondheidsgebied en motorische/voetbalontwikkeling dreigen onze kinderen een boel mis te lopen. Daarom zijn we blij dat we op ons sportpark voldoende ruimte en mogelijkheden hebben om binnen de geldende coronaregels heerlijk te kunnen voetballen!

Tijdens deze leerzame dag zijn alle kinderen van 6 t/m 13 jaar welkom om veel plezier te beleven aan het voetballen. De dag zal een thema krijgen waarin ’s ochtends voornamelijk getraind wordt om in het middagprogramma zo sterk mogelijk met je team of individueel voor de dag te komen. Tussendoor wordt er geluncht (dit jaar eigen lunch meenemen ivm coronamaatregelen), voor drinken wordt gezorgd en de dagen worden afgesloten met een extra activiteit. Verder spelen we onder andere diverse 4x4 toernooien, spelen we echte wedstrijden en doen andere leuke activiteiten.
Aan het begin van de dag, die duurt van 10:00-16:00 uur zal iedereen ingedeeld worden in een team dat onder begeleiding staat van enthousiaste trainers.
Er is een maximaal aantal deelnemers van 100 dus wil je graag meedoen geef je dan snel op! Om je in te schrijven stuur je een e-mail naar dirkjanvdm@telfort.nl Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. met daarin je naam, adres, tel. nr., leeftijd en in welk team je bij jouw vereniging speelt.

De kosten voor deze voetbaldag zijn slechts 15 euro. (inclusief drinken en tussendoortje)

Veel voetbalplezier en hopelijk tot ziens op deze Voetbaldag!


Met voetbalgroet,

Dirk Jan van der Meulen