VRIJWILLIGERSAVOND FC MEPPEL – ZATERDAGAVOND 21 MEI 2022

maandag 11 april 2022

Binnen FC Meppel zijn circa 180 vrijwilligers actief. Hier is de vereniging trots op. Zonder deze steun kan de vereniging niet op de huidige wijze bestaan! Als vereniging en activiteitencommissie willen we hierom graag wat terug doen. De activiteitencommissie van FC Meppel is druk met de voorbereiding van de Vrijwilligersavond 2022. Wij nodigen alle vrijwilligers van FC Meppel van harte uit zaterdag 21 mei aanstaande een fantastische avond te beleven op sportpark Ezinge.

De vrijwilligersavond zal plaatsvinden in de FC-kantine en start om 18.30 uur met een Chinees Indisch buffet. Daarna gaan we met z’n allen kijken hoe het staat met onze kennis van allerlei zaken. Mr Smart zal ons gedurende een uur of twee vermaken. Na afloop gaat de muziek wat harder en praten we gezellig na over voetbal- en andere belangrijke zaken.

Het belooft een gezellige en interactieve avond te worden. De avond zal tot circa 23.00 uur duren (of als het gezellig is wellicht nog langer). Gedurende de avond zijn er voldoende hapjes en drankjes. Een delegatie van het eerste herenteam zal zorgen voor de bar & bediening.

We zien graag een zo groot mogelijke opkomst van vrijwilligers deze avond. Naast alle vrijwilligers zijn ook de partners van de vrijwilligers van harte uitgenodigd!

Aanmelden verplicht!
Om te inventariseren hoeveel personen er verwacht worden, verzoeken wij je je op korte termijn aan te melden. Opgave kan online via onderstaande link of door dit formulier achter de bar in het clubgebouw in te vullen.

Aanmelding via deze link: Opgaveformulier vrijwilligersavond

We willen benadrukken dat we het op prijs stellen dat je na opgave ook daadwerkelijk aanwezig bent. Je hebt het verdiend!

Activiteitencommissie
Tot slot nog een oproep. De huidige activiteitencommissie stopt aan het einde van dit seizoen. Na 4 jaren geven zij de ruimte aan nieuwe mensen en nieuwe ideeën.

Heb je interesse onderdeel uit te maken van de activiteitencommissie? Vind je het leuk om iets te organiseren voor de leden van FC Meppel? Laat het ons weten!
Neem contact op met Hans ter Voorde (voorzitter) of stuur hem een mail voorzitter@fcmeppel.nl
. Wil je meer weten wat er zoals gedaan werd door de activiteitencommissie? Neem dan contact op met Tjeerd Visser (06 – 23898811 of tjeerdvisser@icloud.com).