Word nu lid van FC Meppel

FC Meppel is de voetbalvereniging waar plezier en prestatie samenkomen. Wat leuk dat je nu ook lid gaat worden van onze club. Op onderstaande pagina vind je alle informatie die je nodig hebt om lid te kunnen worden maar ook om je te kunnen uitschrijven.

Let op: Een ieder, die lid van FC Meppel is, wordt geacht de inschrijfvoorwaarden op deze pagina en de aan deze pagina gelinkte documenten te kennen en daarmee in te stemmen.

Inschrijven via digitaal aanmeldformulier

FC Meppel gebruikt een digitaal aanmeldformulier (zie onderaan deze pagina). Dit scheelt in de administratieve lasten. Hieronder vind je een aantal kenmerken over dit digitaal aanmeldformulier:

  • Met het insturen van dit digitale aanmeldformulier machtigt u FC Meppel 4 maal per jaar de kwartaalcontributie van het opgegeven bank/gironummer af te schrijven.
  • De gegevens vermeld op dit aanmeldformulier worden opgenomen in het ledenbestand van de vereniging. Adresgegevens kunnen aan anderen, buiten de vereniging, worden verstrekt in verband met sponsoractiviteiten of andere marketing- of reclameacties en onderzoeksdoelheiden.
  • Met het invullen van het aanmeldformulier wordt tevens goedkeuring gegeven aan het doorgeven van de gegevens aan de KNVB en verklaring afgegeven dat KNVB deze gegevens kan aanwenden voor diverse activiteiten.
  • JO13/MO13, junioren en senioren dienen digitaal een foto mee te sturen. Dit hoeft niet per se een pasfoto te zijn, maar moet wel een foto zijn waarop de speler duidelijk herkenbaar is.  Deze foto wordt gebruikt voor het digitale wedstrijdformulier.
  • Voor meer informatie over de bengels (voetballen voor 4/5 jarigen) kun je hier terecht!
  • Let op: een "bengel" is contributieverplichting vanaf het moment dat hij/zij naar de Mini's/JO8 gaat.

Overschrijven naar FC Meppel

Wil je lid worden van FC Meppel, maar kom je van een andere vereniging? Het is in dat geval niet langer nodig om ingevulde overschrijfformulieren en de oude spelerspas op te vragen bij je oude vereniging. Het is voldoende om het aanmeldformulier onderaan deze site in te vullen. Let op: Vergeet niet de naam van je vorige vereniging in te vullen!* Dit is erg belangrijk voor een voorspoedige overschrijving. Het is tot 15 juni mogelijk om van club te veranderen.

*Alleen van toepassing indien je bij FC Meppel komt spelen èn lid bent geweest van een andere voetbalvereniging in de afgelopen vier jaar.

Uitschrijven bij FC Meppel

  • Stop je helaas bij FC Meppel en ga je niet bij een andere club spelen? Stuur dan een e-mail naar ledenadministratie@fcmeppel.nl
  • Bij tussentijdse opzegging is men contributie verschuldigd tot einde van het lopende seizoen.
  • Stop je helaas bij FC Meppel en schrijf je jezelf in bij een andere vereniging? Het is voor de overschrijving voldoende om jezelf te melden bij je nieuwe vereniging. Stuur voor het stopzetten van de contributie wel nog een afmeldingsbericht naar ledenadministratie@fcmeppel.nl.

Uw aanmeldingen is pas verzonden als u bericht in beeld krijgt:

"Bedankt. Uw inschrijving is verzonden"


 

 

Aanmeldformulier

Upload pasfoto

Uploaden Pasfoto (max. 2MB) JO13/MO13, junioren en senioren dienen een pasfoto mee te sturen of analoog op te sturen naar de ledenadministratie (bestemd voor spelerspas van de spelende leden).