Belangrijke informatie Voetbalplaatjes!

zaterdag 25 augustus 2018
  • 1/2
  • 2/2

Sinds vorig seizoen is Jumbo Supermarkten Meppel met locaties op Het Vledder en in de Koedijkslanden de trotse hoofdsponsor van FC Meppel. U heeft er wellicht al over gelezen, maar wij gaan het seizoen starten met de voetbalplaatjesactie! Op zaterdag 1, 8 en 15 september zullen de foto’s worden gemaakt. Dit moment zal voor of na de wedstrijd plaatsvinden. In de bijlage vindt u de planning.

Het is de bedoeling dat we hiervoor onze spelers/speelsters op de foto zetten. Van de foto's maken we stickers die gespaard kunnen worden bij eerder genoemde supermarkt. Tevens wordt er een uniek verzamelboek gemaakt, waar de stickers van FC Meppel in geplakt kunnen worden. Zo spaart u voor een uniek boek. We gaan ervan uit dat iedereen ermee akkoord gaat dat de foto’s worden gebruikt voor de spelersplaatjes en eventuele posters voor de winkelaankleding voor deze actie.

Omdat wij als club gebonden zijn aan de regels rondom portretrecht, verzoeken wij u om toestemming te verlenen dat wij de foto van uw zoon/dochter onder de 18 jaar of de foto van u zelf mogen gebruiken voor deze unieke actie. Als u geen toestemming verleent, wilt u dit aangeven bij de leider of trainer van het team. Als wij niks horen gaan wij er vanuit dat u akkoord bent. De foto's zullen uitsluitend gebruikt worden voor de stickers die in omloop worden gebracht gedurende de actie, evt. aankleding van de winkel en evt. promotionele activiteiten rondom de actie.

We hopen als bestuur dat u uw medewerking hieraan verleent, zodat we na afloop kunnen zeggen dat wij ons als vereniging naar buiten toe op een hele positieve wijze hebben gepresenteerd. En met het boek een leuke herinnering voor later!

Alvast hartelijk dank voor u medewerking,

Met vriendelijke groet,

Bestuur FC Meppel

Planning

Hieronder belangrijke informatie inzake de planning per team. Het is een strak tijdschema dus zorg dat je ruim op tijd, in de wedstrijdshirts aanwezig bent. De leiders en trainers graag in FC Meppel trainingsjasje.

Planning