Lief en leed


FC Meppel probeert zoveel mogelijk persoonlijke aandacht te schenken bij bijzondere gebeurtenissen als geboorte, huwelijk, jubilea, (ernstige) ziekte, (ziekenhuis-)opname en overlijden. Dit zal veel vanuit het team plaatsvinden, maar ook als bestuur zijn we graag op de hoogte, maar heeft daarvoor de oren en ogen van haar leden nodig, zodat de kans dat een gebeurtenis over het hoofd wordt gezien zo klein mogelijk blijft.

Wij hebben daarom jullie hulp nodig!

Ben je op de hoogte van een bijzondere gebeurtenis binnen jouw team, laat het dan weten door een mail te sturen aan:

liefenleed@fcmeppel.nl

Als bestuur zijnde zullen we hier dan op gepaste wijze aandacht aan besteden!

Lief en Leed wordt gesponsord door Werkplan

Werkplan Uitzendbureau is onderdeel van tot het sponsornetwerk van FC Meppel. Anis Jadib, vader van Adam en tevens eigenaar van Werkplan Uitzendbureau wilde graag wat voor onze mooie club betekenen. FC Meppel heeft het maatschappelijke belang hoog in het vaandel staan en Werkplan ook. Zo was er al gauw het idee ontstaan om sponsor te worden van het “Lief en Leed” binnen FC Meppel.

Mede door de steun van Werkplan, kunnen wij hier op gepaste wijze aandacht aan blijven geven en wij zijn dan ook erg blij met jullie steun! Tevens zijn wij trots dat weer een bedrijf die zich midden in de Meppeler samenleving begeeft FC Meppel een warm hart toedraagt!

Over Werkplan;

Werkplan is het uitzendbureau waar de mens centraal staat. Met onze betrokken werkwijze, expertise en jarenlange ervaring in de branche vinden wij voor iedere werkgever de juiste kracht, en andersom. Zo zorgen we ervoor dat iedereen kan doen waar hij of zij goed in is. En gelukkig van wordt.