Sponsor worden


Met meer dan 800 leden is FC Meppel een spil in de Meppeler samenleving. Onze vrijwilligers brengen mensen samen om te voetballen, maar vooral om elkaar te ontmoeten.

Het voetbalveld is een plaats waar kinderen hun dromen najagen, maar ook een plaats waar ze normen en waarden aanleren. Onze leden zetten zich vrijwillig in om deze jeugdige voetballers door middel van voetbal te leren over sportiviteit en respect. Hierdoor ontstaan onvergetelijke voetbalmomenten, nieuwe vriendschappen en een florerend verenigingsleven. 

FC Meppel is trots op het vertrouwen dat ouders, kinderen en andere leden stellen in FC Meppel. Onze vereniging - met meer dan 100.000 vrijwilligersuren per jaar - vormt daarmee een maatschappelijke spil in Meppel en omgeving. Maar onze vrijwilligers kunnen het niet alleen. Daarom zijn wij verheugd in uw interesse in het sponsorschap bij onze mooie vereniging. 

Met een sponsorschap steunt u de sportieve en gezonde ontwikkeling van onze (jeugdige) leden. FC Meppel gebruikt uw sponsorbijdrage voor faciliteiten om het spelplezier van haar leden te vergroten. Bovendien ontvangt u als tegenprestatie het netwerk en de zichtbaarheid die u verdient! 

Kijk en oordeel zelf!

Download hier onze presentatiegids en neem contact op!