Lid Worden


FC Meppel is de voetbalvereniging waar plezier en prestatie samenkomen. Wat leuk dat je nu ook lid gaat worden van onze club. Op onderstaande pagina vind je alle informatie die je nodig hebt om lid te kunnen worden, maar ook om je te kunnen uitschrijven. Let op: Een ieder, die lid van FC Meppel is, wordt geacht de inschrijfvoorwaarden op deze pagina en de aan deze pagina gelinkte documenten te kennen en daarmee in te stemmen.

Inschrijven via online aanmeldformulier : Klik hier

 

FC Meppel gebruikt het online aanmeldformulier van de KNVB. Dit scheelt in de administratieve lasten. Hieronder vind je een aantal kenmerken over dit digitaal aanmeldformulier:

  • Met het insturen van dit digitale aanmeldformulier machtigt u FC Meppel de contributie van het opgegeven bank/gironummer af te schrijven. Klik hier voor informatie over de contributie.
  • De gegevens vermeld op dit aanmeldformulier worden opgenomen in het ledenbestand van de vereniging. Adresgegevens kunnen aan anderen, buiten de vereniging, worden verstrekt in verband met sponsoractiviteiten of andere marketing- of reclameacties en onderzoeksdoeleinden in relatie tot voetbal, KNVB of FC Meppel.

  • Met het invullen van het aanmeldformulier wordt tevens goedkeuring gegeven aan het doorgeven van de gegevens aan de KNVB en verklaring afgegeven dat KNVB deze gegevens kan aanwenden voor diverse activiteiten.

  • Iedereen van JO13/MO13 moet een pasfoto uploaden. Na goedkeuring van je aanmelding door  FC Meppel kan je je aanmelden bij de voetbal.nl app met e-mail adres. Daar dien je je foto bij te werken en kan je ook andere gegevens aanpassen. Een herkenbare foto is verplicht als je wilt voetballen. Voor jeugd onder de 16 jaar kunnen ouders dit regelen, meer info daarover vind je hier.
  • Voor meer informatie over de bengels (voetballen voor 4/5 jarigen) kun je hier terecht!
  • Let op: een "bengel" is contributieplichtig vanaf het moment dat hij/zij naar de Mini's/JO8 gaat.

 

Overschrijven naar FC Meppel

Wil je lid worden van FC Meppel, maar kom je van een andere vereniging? Het is voldoende om het aanmeldformulier in te vullen. Let op: Vergeet niet de naam van je vorige vereniging in te vullen!* Dit is erg belangrijk voor een voorspoedige overschrijving. Het is tot 15 juni mogelijk om van club te veranderen.

*Alleen van toepassing indien je bij FC Meppel komt spelen èn lid bent geweest van een andere voetbalvereniging in de afgelopen vier jaar. Het is niet langer nodig om ingevulde overschrijfformulieren en de oude spelerspas op te vragen bij je oude vereniging.

 

Uitschrijven bij FC Meppel

  • Stop je helaas bij FC Meppel en ga je niet bij een andere club spelen? Stuur dan een e-mail naar ledenadministratie@fcmeppel.nl

  • Bij tussentijdse opzegging is men contributie verschuldigd tot einde van het lopende seizoen.

  • Stop je helaas bij FC Meppel en schrijf je jezelf in bij een andere vereniging? Het is voor de overschrijving voldoende om jezelf te aan te melden bij je nieuwe vereniging, met vermelding dat je van FC Meppel komt. Ter informatie is wel prettig als je je overschrijving ook per mail nog meldt bij ledenadministratie@fcmeppel.nl.

 

Meld je aan bij FC Meppel

Klik hier om  je aan te melden (nieuwe pagina opent).