Supportersvereniging


De supportersvereniging heeft ruim 130 leden die jaarlijks hun steun aan FC Meppel betuigen. De supportersvereniging ondersteunt FC Meppel en al haar leden, van jong tot oud, van prestatie tot plezier. Lees hieronder wat we allemaal doen en hoe jij je steentje kan bijdragen. En hoe je dus lid kan worden!

Lid Worden

Formulier Lid Worden
Opgave kan door bovenstaande 'formulier' in te vullen en te mailen naar supportersvereniging@fcmeppel.nl of geef het af bij één van de bestuursleden. Heeft u vragen of opmerkingen betreffende de Supportersvereniging dan kunt u deze kenbaar maken via bovenstaand e-mail-adres.

Hiervoor krijg je natuurlijk iets terug. Je krijgt een lidmaatschapskaart waarmee je vrij toegang hebt tot de thuis-competitiewedstrijden van FC Meppel 1. Ook krijg je vier maar per jaar de (papieren) nieuwsbrief in de brievenbus.

Het lidmaatschap kost € 15,00 per jaar voor één persoon. Een gezinslidmaatschap kost € 25,00.

Activiteiten

De supportersvereniging steunt en stimuleert alle teams binnen de geledingen van FC Meppel. Met enige regelmaat wordt er een beroep op ons gedaan om een bijdrage te leveren om bijv. materiaal aan te schaffen. Het afgelopen jaar hebben we bijvoorbeeld € 500 geschonken om trainingsmateriaal voor de jeugd aan te schaffen. Daarnaast wordt een kampioensteam een versnapering/consumptie namens de supporters-vereniging aangeboden.
Wij proberen ons eerste elftal te stimuleren in het behalen van resultaten. Voor een periode-kampioenschap, promotie of kampioenschap ontvangen ze een 'X-bedrag'.

Na afloop van een thuiswedstrijd van ons vlaggenschip wordt er aan het rad gedraaid en kunnen er leuke prijzen worden gewonnen. Ook worden er programma's verkocht tijdens deze thuiswedstrijden van het eerste. Hieraan is tevens een verloting verbonden, waarmee lekkere versnaperingen zijn te winnen.

Wij delen mee in de kosten voor wat betreft de winteractiviteiten van de Jeugd onder 9 en 7 (E en F-pupillen),  wij staan ieder jaar weer garant voor de gemaakte kosten van het Sinterklaasfeest voor de jongste jeugd.
Wij dragen bij in de kosten van het zaalvoetbal toernooi voor de recreatieteams.

Verder komen er regelmatig verzoekjes binnen bij de supportersvereniging waarin een geldelijke bijdrage voor de meest uiteenlopende activiteiten wordt gevraagd.
Deze incidentele aanvragen worden eerst in een bestuursvergadering beoordeeld, waarna een besluit wordt genomen of de aanvraag wel of niet gehonoreerd wordt.
Zo hebben wij o.a. financiële steun verleend bij de aanschaf van zonnepanelen, bijdrage aan de nieuwe kledinglijn, bijdrage aan de renovatie van de bestuurskamer, bijdrage aan de Lucky Ajax-dag.

Bij het halen van de nacompetitie (wat de laatste jaren meer regel dan uitzondering is), dan biedt de supportersvereniging de gelegenheid om bij voldoende belangstelling de supporters per bus naar een uitwedstrijd te vervoeren.

De klussenploeg bestaat uit leden van de supportersvereniging. Zij plegen allerhande reparatie/herstel of nieuwbouw-activiteiten op, om of in ons clubgebouw.

De laatste twee activiteiten zijn: de doelpuntenactie en de grote clubactie. Als je meedoet aan de doelpuntenactie betaal je € 0,20 per gescoord competitie-doelpunt van FC Meppel 1 aan de supportersverening. Jaarlijks doen we mee aan de Grote Clubactie  om zo geld binnen te halen voor de club.

Wie zijn wij?

Kijk bij 'Wie is Wie' wie er leiding geven aan de supportersvereniging.

Verslagen Bestuursvergaderingen
 

Verslagen Ledenvergaderingen
 

Nieuws Supportersvereniging

Vacatures Supportersvereniging!

Nieuwsbrief

De supportersvereniging heeft een eigen nieuwsbrief. Deze verschijnt 4 keer per jaar. De inhoud hiervan bestaat uit:
verslagen van het 1e, bestuurlijke mededelingen, interviews met leden enz. Ook kan men zelf kopij aanleveren via supportersvereniging@fcmeppel.nl

Nieuwsbrief Supportersvereniging FC Meppel juni 2022

Nieuwsbrief Supportersvereniging FC Meppel september 2022

Nieuwsbrief Supportersvereniging FC Meppel december 2022

Nieuwsbrief Supportersvereniging FC Meppel - oktober 2023

Nieuwsbrief Supportersvereniging FC Meppel februari 2024

Nieuwsbrief Supportersvereniging FC Meppel april 2024

Sponsoren

Klik op het logo van een sponsor om naar hun website te gaan!