De Witte Assurantiën nieuwe bronzen sponsor FC Meppel!

zondag 21 juli 2019

Onlangs hebben De Witte Assurantiën en FC Meppel een bronzen sponsorcontract getekend. Als FC Meppel zijn wij erg blij met jullie steun aan onze club, hartelijk dank!

Lees hieronder wat De Witte voor u kan betekenen:
Met meer dan 70 medewerkers en vestigingen in Hoogeveen en Assen is De Witte Assurantiën de grootste onafhankelijke intermediair van verzekeringen in de provincie Drenthe.
Bij de oprichting in 1945 was De Witte gespecialiseerd in verzekeringen en hypotheken voor particulieren. Later legde men zich vooral toe op de advisering en bemiddeling van zakelijke verzekeringen. De laatste jaren komt daar ook steeds meer de nadruk op te liggen.
Volledige ontzorging De Witte ontzorgt zijn klanten zo volledig mogelijk, door het bieden van gemak en zekerheid. Want ook als zakelijke klant moet je feitelijk geen omkijken hebben naar je verzekeringen. Van oudsher heeft De Witte overigens opvallend veel bedrijven in de regio Meppel als klant.
Standaard maatwerk Bij De Witte Assurantiën blijft de keuze voor een verzekering nooit beperkt tot het aanbod van één enkele verzekeraar, zoals bij sommige banken. Want De Witte werkt samen met wel 70 verzekeraars. Daardoor bent u altijd verzekerd van maatwerk.
Meer weten? Bel Pim Donker: (06) 20 61 13 40