Definitief concept jeugd FC Meppel 2024-2025

maandag 10 juni 2024

Beste jeugdspelers, ouders/verzorgers,

Door alle trainingen, wedstrijden en overige activiteiten in het seizoen 2023/2024 hebben we een goed beeld van onze jeugd en is er gedurende het seizoen nauwkeurig gemonitord door onze trainers en TC/HJO. Op basis van deze evaluaties zijn we gekomen tot een voorlopige conceptindeling, deze is weer voorgelegd aan de trainers waarna een definitieve conceptindeling is gemaakt.

De teamindeling kun je vinden in onderstaande link.
Teamindeling seizoen 2024/2025


Deze is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld en heeft altijd de insteek om voor elke speler/speelster de beste mogelijke omgeving te creëren zich zo goed mogelijk te kunnen ontwikkelen. De indeling draagt het predikaat concept omdat er in de komende periode door aanmeldingen/afmeldingen nog altijd veranderingen kunnen plaatsvinden.

Mocht u als ouder/verzorger en/of speler naar aanleiding van deze indeling vragen hebben dan is er komende donderdagavond 13 juni de mogelijkheid om deze te laten beantwoorden in de kantine.
Wij zullen s'avonds aanwezig zijn om uitleg te geven aan diegenen die daar behoefte aan hebben of een afspraak te plannen op een ander tijdstip. Als je daar gebruik van wilt maken, stuur dan een mail (dirkjanvdm@telfort.nl of willem.assies@outlook.com) dat je komt zodat we met de planning rekening kunnen houden. 

Op sociaal emotioneel vlak, gezondheidsgebied, motorische ontwikkeling en niet te vergeten mentaal vlak is sport voor onze kinderen zeer belangrijk. Dat in ogenschouw nemende zijn we blij dat we zien dat onze club nog steeds groeiende is in het aantal teams aan de onderkant. Daar kunnen we met z'n allen trots op zijn en heeft ervoor gezorgd dat we als FC Meppel springlevend zijn!
Om dat te kunnen blijven doen hebben we jullie als ouders/verzorger allemaal nodig om ook in het komende seizoen alle teams weer van trainers/leiders en andere vrijwillige taken te voorzien.
Op naar een seizoen 2023/2024 waar prestatie en plezier blijven samenkomen!

Met vriendelijke sportgroet,
 

Dirk Jan van der Meulen
Willem Assies
Erik Doornbos