Indeling JO19 St. FC Meppel-Alcides 2023/2024

woensdag 14 juni 2023

Het seizoen 2022 – 2023 loopt ten einde. Veel teams hebben de competitie afgerond, een aantal teams spelen de laatste wedstrijden en toernooien. De zomervakantie komt er weer aan. Dit is dan ook weer het moment om de voorlopige indelingen voor het komend seizoen 2023-2024 met jullie te delen. Ook komend seizoen is er voor deze leeftijdsgroep weer een samenwerking met Alcides.

Voor de ST Teams van de JO19 hebben de HJO’s (Hoofd Jeugd Opleiding) en de coördinatoren van de beide verenigingen getracht de voorlopige indeling zo zorgvuldig mogelijk samen te stellen. Gedurende het seizoen is de ontwikkeling van de spelers gemonitord en dit dient als input voor de voorlopige indeling. Ook de input van de trainers heeft hierbij een belangrijke rol gespeeld. Ondanks alle zorgvuldigheid kan het voorkomen dat een speler niet op de lijst staat of een speler staat wel op de lijst, maar voetbalt komend seizoen niet meer. Als dit het geval is of er zijn andere vragen, kunnen die gesteld worden aan technischezaken@fcmeppel.nl.

 
Het is nog goed om te benadrukken dat we werken met voorlopige selecties. De definitieve selecties worden voor aanvang van het nieuwe seizoen bepaald.

 
LINK NAAR INDELING

 
HJO en coördinatoren van FC Meppel