Inloopavond samenwerking Meppeler clubs; praat mee!

woensdag 26 augustus 2020

De Begeleidingscommissie Samenwerking Meppeler voetbalclubs onderzoekt momenteel wat een goede samenwerkingsvorm is voor de drie Meppeler voetbalclubs Alcides, MSC en FC Meppel. Om half oktober een zo goed mogelijk advies te kunnen geven, vinden de commissieleden het belangrijk in gesprek te gaan met de besturen én de leden van de verenigingen. Thema’s bij deze gesprekken zijn: leden, financiën, accommodatie, vrijwilligers, aanbod, kader, bestuur, beleid en cultuur.

Leden en ouders/verzorgers van jeugdleden van FC Meppel krijgen tijdens twee inloopavonden op woensdag 9 en donderdag 10 september van 19.00 tot 20.30 uur de gelegenheid om met de verenigingsvertegenwoordigers uit de onderzoekcommissie in gesprek te gaan. Voor FC Meppel betekent dit dat leden van de vereniging in gesprek gaan met Adriaan de Jonge en John Slagter. Dit zal steeds een gesprek per lid of ouder(s) van jongere leden individueel zijn. Gezien de coronaproblematiek kunnen we helaas geen groepen ontvangen. De regels die hiervoor gelden zullen we in acht moeten nemen.

Doel van de gesprekken is om zoveel mogelijk inbreng te verzamelen om de commissie te helpen bij het tot stand komen van het advies. De bedoeling is nadrukkelijk dat bezoekers van de informatieavonden de commissieleden van informatie voorzien. De commissieleden kunnen nog geen conclusies verstrekken.

Dus leden van FC Meppel en ouders/verzorgers van jeugdleden van FC Meppel zijn op woensdag 9 en donderdag 10 september van 19.00 tot 20.30 uur van harte welkom in het clubhuis van FC Meppel om met de commissieleden van gedachten te wisselen over samenwerking tussen de Meppeler voetbalclubs Alcides, MSC en FC Meppel.

 

Namens de Begeleidingscommissie Samenwerking Meppeler voetbalclubs,

Adriaan de Jonge en John Slagter