Jarrisch Keizer nieuwe hoofdtrainer FC Meppel

zaterdag 14 december 2019

Jarrisch Keizer en FC Meppel hebben overeenstemming bereikt over een 2 jarig contract. De oefenmeester uit Meppel en Technische Zaken van FC Meppel zijn zeer snel tot een akkoord gekomen. Keizer, 41 jaar is momenteel voor het derde seizoen trainer van Olympia ’28 uit Hasselt, en zal dus in de zomer van 2020 de selectie van FC Meppel onder zijn hoede nemen.

Jarrisch heeft de hele jeugd van FC Meppel doorlopen en speelde ook jaren in het eerste van FC Meppel. Als voetballer was hij ook nog actief bij SVN’69, Wacker en MSC. Een vervelende blessure heeft hem doen besluiten al op jonge leeftijd te stoppen met zelf voetballen. Inmiddels was hij al in bezit van het trainersdiploma TC3 en werd hij trainer van de toenmalige B1. Daarna stapte hij over naar FC Meppel A1 en haalde tegelijkertijd zijn diploma TC2 bij de KNVB. Na de jeugd van FC Meppel was het tijd om zijn vleugels uit te slaan. Jarrisch werd trainer bij DESZ uit Zwartsluis, hier behaalde hij grote successen en wist met de club van de 4e klasse naar de 2e klasse te promoveren in 3 jaar tijd, in zijn laatste seizoen speelde DESZ ook nog nacompetitie voor promotie naar de 1e klasse. 
Vervolgens ging hij aan de slag bij VV Zuidwolde, ook hier wist hij te promoveren en bracht VV Zuidwolde van de 3e naar de 2e klasse via de nacompetitie. De afgelopen 3 seizoenen is Jarrisch zoals eerder gemeld hoofdtrainer bij Olympia uit Hasselt.

Wij zijn erg blij en trots deze clubman als hoofdtrainer van FC Meppel te benoemen. De kinderen van Jarrisch voetballen allemaal in de jeugd van FC Meppel. Welkom thuis Jarrisch en heel veel plezier en prestatie gewenst de komende jaren bij jouw club!