Meerdere teams, waaronder JO19-3, bereiken finale van de beker!

zaterdag 20 april 2019

Vandaag hebben meerdere teams de finale van het bekertoernooi bereikt. Onder andere de meiden van MO15-1 en MO13-1.

Ook FC Meppel Alcides JO19-3 heeft de finale van de beker bereikt. We speelden de halve finale om 12.30 uur uit tegen Drachtster Boys JO19-2. Met veel supporters die meegekomen waren uit Meppel startte de wedstrijd. Een spannende wedstrijd waarbij beide ploegen gelijkwaardig aan elkaar waren. In de loop van de eerste helft kwamen er wat kansen. De rust werd bereikt met 0-0. In de tweede helft begonnen we goed met meer druk naar voren en kwamen er meer kansen. Er deed zich een goede mogelijkheid voor die door Drachtster Boys alleen voorkomen kon worden door hands. Mohamed schoot de penalty er gedecideerd in en het was 0-1!  Drachtster Boys gooide de druk omhoog en Lars hield Meppel in de race. De laatste 10 minuten speelde Drachtster Boys alles of niets. JO19-3 gaf alles en de finale is bereikt. Trots op onze spelers. Op naar 1 juni.