Nieuwe vertrouwenspersonen

donderdag 12 april 2018

Vanaf heden heeft FC Meppel twee nieuwe vertrouwenspersonen, te weten, Liena Hulzebosch en Henk Siepel. Zowel Liena als Henk zijn niet direct betrokken bij onze vereniging en daarom mogen wij ze bestempelen als zeer objectief en onafhankelijk. Daarbij komt ook nog eens dat zij beide werken bij de politie en dan is de cirkel rond. De keus voor zowel een vrouw als man is reeds eerder gemaakt. Dit om de leden of ouders de mogelijkheid te bieden zelf te beoordelen waar zij zich prettig bij voelen.

Wij stellen Liena en Henk graag aan u voor:

Mijn naam is Liena Hulzebosch en ben 51 jaar.
Ik ben ruim 30 jaar werkzaam bij de politie, waarvan de laatste 20 jaar in Drenthe.
Mijn werkzaamheden bij de politie bestaan veelal uit het praten met kinderen en volwassenen over ingrijpende gebeurtenissen. Ik ben gevraagd voor vertrouwenspersoon binnen FC Meppel.
Dit wil ik graag doen want een sportvereniging kan en mag niet meer zonder een vertrouwenspersoon.  Ik ben geen lid van FC Meppel. Het voordeel hiervan is dat ik onafhankelijk en objectief ben.

 

Mijn naam is Henk Siepel,  56 jaar oud, getrouwd en heb 3 kinderen (1 zoon en 2 dochters). We wonen in Ruinerwold. Vanaf mijn 16e ben ik werkzaam bij de politie. Van 1981 tot 2012 ben ik werkzaam geweest in de regio Zuidwest-Drenthe. Daarna ben ik naar de politieacademie in Drachten gegaan, in de functie van vuurwapendocent en docent gevaarbeheersing.
Enige tijd terug werd ik benaderd met de vraag of ik belangstelling had, voor de functie van vertrouwenspersoon bij FC Meppel. Na enige bedenktijd, heb ik besloten deze functie te aanvaarden. Reden hiervoor is, dat ik het een goede zaak vind, dat elke vereniging een vertrouwenspersoon heeft. Dat deze persoon dan van buiten de vereniging komt, is in mijn ogen alleen maar gunstig, om bij eventuele zaken, de onpartijdigheid goed te kunnen waarborgen.
Ik hoop natuurlijk, dat ik zo min mogelijk ingeschakeld hoef te worden in de functie van vertrouwenspersoon. Mocht het echter noodzakelijk zijn, dan zal ik naar eer en geweten zaken zo professioneel mogelijk aanpakken. Blijf respectvol naar elkaar.

Je kunt Henk of Liena bereiken via de mail of telefonisch:

Liena Hulzebosch Henk Siepel
Mail Mail
06 50 27 40 98 06 10 65 25 10

Wat doet nu die vertrouwenspersoon?

Wij wensen Liena en Henk veel succes, en hopelijk zo min mogelijk werk.

Tot slot willen wij nogmaals Margreet Holtman en Henk Geerts bedanken voor hun bijdrage als vertrouwenspersoon.