Selectie nieuws!

woensdag 15 maart 2023

Namens de Technische commissie zullen wij u een update geven omtrent ons eerste elftal. Wij gaan u de aankomende tijd op de hoogte brengen van verlengingen , nieuwe spelers en eventuele vertrekkende/stoppende spelers.

Verlengingen:

Lard Kwant, Erik Kampherbeek, Olaf Rogier de Grip, Remco van Keulen en Daan Rodenhuis zijn volgend seizoen in het groen/wit te bewonderen. 

Lard Kwant:

Geboren in Koekange en een groot deel van zijn jeugdopleiding genoten bij Vitesse’63, maar tegenwoordig niet weg te denken bij Fc Meppel. We zijn erg blij met de verlenging van Lard, een jongen met enorm veel drive en een tomeloze inzet.

Erik Kampherbeek:

We zijn blij dat deze echte Fc Meppeler verlengt. In de jeugd heeft hij enkele jaren bij PEC Zwolle gekeept, maar op dit uitstapje na was hij altijd als keeper bij Fc Meppel te bewonderen.

Olaf Rogier de Grip:

Olaf heeft zijn hele jeugd bij Alcides gespeeld. Na een paar jaar Alcides 1 heeft hij vorig jaar de overstap naar de buren gemaakt. Het bevalt van beide partijen erg goed dus daarom plakken we er nog een seizoen aan vast.

 

Remco van Keulen:

Remco heeft zijn hele jeugd bij MSC Meppel gespeeld. Inmiddels speelt Remco zijn 3e seizoen bij Fc Meppel. Hij past zich zowel binnen als buiten de lijnen moeiteloos aan en we zijn daarom ook blij dat Remco volgend seizoen ook bij Fc Meppel te bewonderen is.

 

Daan Rodenhuis:

Ook zijn wij verheugd met het feit dat Daan voor volgend seizoen heeft toegezegd. Daan die dit seizoen de overstap van MSC jeugd naar het 1e elftal van Fc Meppel heeft gemaakt. Inmiddels heeft Daan al veel wedstrijden bij Fc Meppel gespeeld en we zijn blij dat hier nog vele bij gaan komen.