Sociale veiligheid waarborgen!

dinsdag 12 maart 2024
  • 1/2
  • 2/2

Beste leiders van de jeugdelftallen,

Om de sociale veiligheid te waarborgen en verschillende problemen te voorkomen, waaronder ongewenst filmen in kleedkamers, gevoelens van onveiligheid en diefstal, zouden we vriendelijk aan alle spelers willen vragen om hun mobiele telefoons buiten de kleedkamers te laten.  

We begrijpen dat mobiele telefoons een belangrijk onderdeel zijn geworden van ons dagelijks leven, vooral voor jongeren. Echter, in een omgeving zoals de kleedkamers waar privacy en respect centraal staan, kan het gebruik van telefoons voor problematische situaties zorgen. 

Om deze verandering te vergemakkelijken en te belonen, willen we aankondigen dat we een waardevolle spullentas aanbieden voor de teams JO/MO-11 tot JO/MO-19. Deze spullentas kan veilig worden opgeborgen in de kluisjes in de kantine of mee worden genomen naar de dug-out tijdens trainingen en wedstrijden. Deze tas kan op zaterdag 16 & 23 maart opgehaald worden bij de kantine. 

We geloven dat deze maatregel zal bijdragen aan een positieve en veilige omgeving voor al onze spelers. We vertrouwen erop dat jullie deze boodschap zullen delen met jullie teams. 

Bedankt voor jullie begrip en medewerking. 
 

Met vriendelijke groet, 

FC Meppel