Uitbreiding TC FC Meppel:

vrijdag 25 november 2022

Via deze weg wil ik graag de leden van FC Meppel informeren over de ontwikkelingen binnen de TC, sinds ik ben begonnen als bestuurslid TZ had ik de wens om de TC verder uit te gaan breiden, enerzijds om de selectie teams meer aandacht te kunnen geven, en anderzijds kunnen we op deze manier het werk beter verdelen en de volgende stap(pen) zetten. De TC van FC Meppel gaat er als volgt uit zien:

 • Jos Fidom: 35 jaar oud, oud speler van o.a. Hodo, Emmen, MSC, HZVV en FC Meppel, Jos gaat zicht focussen op de A-selectie.

   
 • Abe Wolting: 53 jaar oud, en al zijn hele leven actief binnen de vereniging in veel verschillende functies, ook Abe zal samen met Jos de focus hebben op de A-selectie

   
 • John van 't Westeinde: 44 jaar oud, oud speler van o.a. FC Zwolle, WHC, Genemuiden en FC Meppel, John gaat zich focussen op de B-selectie.

   
 • Jan Albert de Vries: 42 jaar oud, oud ( keeper) speler van Alcides en FC Meppel, Jan Albert gaat net als John zich focussen op de B-selectie.


   

  Ik ben erg blij dat deze mannen in stappen, en heb er alle  vertrouwen in, mocht je nou meer willen weten schiet een van deze heren dan aan tijdens de wedstrijden van het 1e of 2e ze zullen er regelmatig zijn.

  Met vr.gr.

  Per Kampman
  Bestuurslid TZ.