Van de bestuurstafel april 2023

zaterdag 29 april 2023

We naderen alweer het einde van het seizoen. Wat gaat de tijd toch snel! Dat FC Meppel bruist merken we aan de activiteiten die op dit moment georganiseerd worden.

Op dit moment zijn er voldoende initiatieven die naast voetbal FC Meppel op de kaart zetten: Bingo voor een goed doel, FIFA toernooi, afsluiting seizoen met DJ. Tevens wordt er nagedacht over een grote activiteit aan het begin van het seizoen. Gelijktijdig zouden dan de teams gepresenteerd/ gefotografeerd kunnen worden. Wil je hier ook een bijdrage aanleveren, laat het dan weten door een mail te sturen aan vrijwilligers@fcmeppel.nl. De activiteitencommissie kan jouw hulp goed gebruiken.

Ook kleine initiatieven waarderen wij als club. Wij brengen dit dan ook graag bij de andere leden onder de aandacht. De communicatiecommissie kan ondersteunen bij vormgeven en plaatsen op de socials. Neem hiervoor contact op met communicatie@fcmeppel.nl.

Op dit moment ontvangen we klachten dat douches niet altijd even warm zijn. Toen de energieprijzen zo stegen hebben we de temperatuur een graadje bijgesteld. Dat is op dit moment zeker niet aan de orde, echter de ketels geven problemen. Er wordt gekeken wat de oorzaak is en we hopen dat dit snel is opgelost.

De presentaties van ons 1e elftal zijn dit seizoen helaas teleurstellend. Kunnen ze nog nacompetitie kunnen afdwingen? Zeker is dat de kansen hierop steeds kleiner worden en dat we rekening moeten houden met degradatie.

Gelukkig zijn er bij de jeugd meer successen te behalen. Dat onze jeugdafdeling op en top in bloei staat is duidelijk. Op zaterdag is het altijd een gezellige drukke boel. Veel ouders zijn dan te vinden langs het veld om de prestaties van hun zoon of dochter te bekijken!

En dan komen we gelijk op het volgende punt. Zoveel leden, zoveel ouders betrokken bij het voetbal van zoon of dochter. En toch komen we vrijwilligers tekort… Op dit moment is het aantal scheidsrechters binnen onze vereniging echt zorgelijk. De scheidsrechters die op zaterdag in actie komen fluiten met regelmaat meerdere wedstrijden op een dag. Ben jij die ouder die ’s morgens aan de lijn staat en daarna beschikbaar is om een wedstrijd te fluiten? Dan komen we graag met je in contact.

Alle teams nog veel succes met de laatste wedstrijden. We zien jullie graag op en rond de velden van FC Meppel. Want wat is de mooiste dag van de week? De zaterdag natuurlijk!!

Voor vragen / opmerkingen kunt u terecht bij een van de bestuursleden, via info@fcmeppel.nl