Verslag Nieuwjaarsreceptie 2024

zaterdag 27 januari 2024
  • 1/3
  • 2/3
  • 3/3

Zaterdag 6 januari 2024 is het nieuwe jaar ingeluid bij FC Meppel met de nieuwjaarsreceptie. Een volle en feestelijke avond.

Bij de nieuwjaarsreceptie hield voorzitter Bastiaan Meijer de nieuwjaarstoespraak. Kon je er helaas niet bij zijn? Zie hier de toespraak.

Voordat de toespraak werd gehouden werd nog even stilgestaan bij de beker die het eerste voetbalelftal van FC Meppel had gehaald bij de Protos Weering zaalvoetbaltoernooi, een mooie prestatie! Dit kleurde de avond en gaf het een extra feestelijke sfeer.

De sfeer werd later op de avond verder verhoogd door het bekendmaken van de nieuwe hoofdsponsor: Brandsfit! Al jaren onze kledingleverancier en de komende 4 jaar blijven ze dat doen, aangevuld met het hoofdsponsorschap. Hier heeft de kledingcommissie hard aan gewerkt en we zijn trots op deze hernieuwde samenwerking.

Ook werden de jubilarissen in het zonnetje gezet en gehuldigd:

• 25 jaar: Justin Huisman, Taco Hofland, Johan Ribberink en Nick Borneman

• 40 jaar: Kees Kralt

• 50 jaar: Hans ter Voorde, Johan de Kuijper en Adriaan de Jonge

• 60 jaar: Gerrit Fredriks

De avond werd Hans ter Voorde niet alleen als 50 jarig jubilaris bedankt. Ook werd hij benoemd tot ‘Lid van Verdienste’ om zijn betrokkenheid bij FC Meppel. Als oud-voorzitter maar ook als andere vrijwillige taken waaronder bestuurslid jeugdzaken en meer recent het hoofdsponsorschap en de kledingtender.

Ook werd Yolanda Tepper benoemd tot ‘Lid van Verdienste’. Zij heeft 7 jaar als secretaris in het bestuur gezeten maar vervuld daarnaast ook andere vrijwillige taken zoals de kledinguitgifte maar is ook nog geregeld achter de bar in de kantine te vinden.

Aansluitend was er een voetbalbingo onder leiding van Berry Wognum Voor een aantal aanwezigen onder ons (de secretaris van FC Meppel) waren de vragen lastig maar gelukkig waren er meerdere mensen die bingo hadden gehaald. Hiermee ontvingen ze een waardebon van de Jumbo of muntjes die ze kunnen inleveren in de kantine van FC Meppel.