Voetbalschool FC Meppel blijft ongekend populair bij jonge voetballers

dinsdag 10 maart 2020

Met maar liefst 86 voetballers is afgelopen vrijdag de Voetbalschool FC Meppel weer van start gegaan. Voor het 10e jaar is de extra techniektraining op de vrijdagmiddag een vast onderdeel binnen onze club. Daarin zijn we onderscheidend in de regio en de jonge voetballertjes genieten met volle teugen van de trainingen en bijzondere activiteiten. Ook kinderen van omliggende clubs zijn welkom en weten de weg naar FC Meppel te vinden.

Traditioneel begint de Voetbalschool altijd met een toernooivorm en deze keer was dat en individueel 4x4 toernooi waarin in diverse samenstellingen 4 wedstrijden werden afgewerkt. In elk duel kon je 20 punten krijgen voor een zege, 10 voor een remise en 1 punt voor elke goal die gescoord werd. Zo kwamen er in twee leeftijdscategorieën 5 winnaars uit die na afloop op het terras werden gehuldigd.
Komende vrijdag gaat de Voetbalschool verder met de 2e training. Dat zal de eerste reguliere training zijn waarin in kleine groepjes 4 techniekvormen zullen worden afgewerkt.

Trainers Voetbalschool FC Meppel