Vrijwilligersavond FC Meppel Zaterdagavond 25 November

vrijdag 10 november 2023
  • 1/2
  • 2/2

Bij FC Meppel zetten circa 200 vrijwilligers zich met trots in voor de vereniging! Zonder deze steun kan de vereniging niet op de huidige wijze bestaan! Als vereniging willen we hierom graag wat terug doen. Wij nodigen daarom alle vrijwilligers van FC Meppel van harte uit zaterdag 25 november om een fantastische avond te beleven op sportpark Ezinge.

De vrijwilligersavond zal plaatsvinden in de FC-kantine en start om 19:00 uur met een heerlijk pasta buffet. (LET OP: Begintijd is aangepast naar 19:00). Daarna gaan we met z’n allen kijken hoe het staat met onze muziekkennis door een muziekbingo van Mr. Smart! Na afloop gaat de muziek wat harder en praten we gezellig na over voetbal- en andere belangrijke zaken.

Het belooft een gezellige en interactieve avond te worden. De avond zal tot circa 22.30 uur duren (of als het gezellig is wellicht nog langer). Gedurende de avond zijn er voldoende hapjes en drankjes.

We zien graag een zo groot mogelijke opkomst van vrijwilligers deze avond. Naast alle vrijwilligers zijn ook de partners van de vrijwilligers van harte uitgenodigd!

Aanmelden verplicht!
Om te inventariseren hoeveel personen er verwacht worden, verzoeken wij je je op korte termijn aan te melden. Opgave kan online via onderstaande link.

https://forms.gle/CqWitWiPkAfZkkLN9