De kantinejuffrouw


Zorg dragen voor de gehaktballen, tosti's, bier drinken en een vertrouwd gesprek voeren zijn taken die niet onderschat mogen worden op onze zaterdag voetbal dag! De kantinejuffrouw zoals de onze dat voor Het Derde Elftal was de afgelopen seizoenen zullen wij nooit, maar dan ook nooit vergeten!

Liefde gaat door de maag en na het op de zaterdag ochtend openen van je voetbaltas brengt dit helaas ook weinig vreugd en eetlust...

Zo zoekt men houvast in het leven waarin onze Jennie Landkroon de magen wel wist te vullen. En van het serveren van een perfect getapt gerstenatje in veelvoud wist zij ook wel raad!

Haar stem, de panterprint en haar parfum deed menig hart smelten! Met de polsen van een Roemeense berenvechter (van al die blaadjes bier serveren) en haar perfect afgestemde kapsel voor die dag. Zelfs het handvat van de tap was gesleten in de vorm van haar rechterhand... Haar loopje achter de bar. Ooh, nog even bij de tafel van Het Derde Elftal kijken want mijn jongens mogen niet uitdrogen! Het aantoonbare verschil tussen een Sales Manager en een goede Kantinejuffrouw!

Het hunkeren en het dagdromen naar onze verloren liefde heeft zich versteend in een mooie herinnering...

Huh? Zie daar een nieuwe kantinejuffrouw?
Het Derde Elftal weet wel raad met 'hoe een vrouw te benaderen'... Erop af!
Een hand, een snelle maar gepaste kus, even vragen hoe het met haar gaat en zie daar de glimlach!

'Welkom heren! Ik ben Gea Botter, de vrouw van Jacob.
Het bloed begint te stromen en men komt tot het besef dat dit wel eens iets zou kunnen worden!
'Dank je Gea, je hebt een zeer dankbare taak en wij zijn verheugd je te mogen verwelkomen achter de bar. Namens Het Derde Elftal wensen wij je veel succes bij het uitoefenen van je bestuurlijke taak!

Oh ja, er is ook nog gevoetbald. 2-4 verloren van Vitesse '63. Bedankt Frank Hagedoorn voor de twee goals...