FC Meppel - LTC

FC Meppel had in z’n voorgaande 5 competitieduels garant gestaan voor spektakel, gezien het doelsaldo van 15-17. Thuis tegen LTC uit Assen scoorden de Meppelers deze zaterdag niet, maar het publiek op sportpark Ezinge vermaakte zich desondanks prima. Beide ploegen zochten de aanval, creëerden kansen en bleven tot het laatste fluitsignaal zoeken naar de winnende goal. Deze viel echter niet, waardoor het bij 0-0 bleef.

FC Meppel opende sterk en zag Rense van Dijk en Hugo Bisschop binnen 2 minuten al schoten lossen. LTC, dat iets verzorgder voetbal speelde, was voor rust wel een aantal malen dreigend, maar kwam niet verder dan wat mogelijkheden en een afgekeurde goal van Romano Djababoe. De beste kansen waren voor de thuisploeg, via Pim ter Voorde. Hij vond keeper Mark Regtop met een kopbal op z’n weg en tikte in de 38ste minuut de bal net over het doel.

Open slotfase

Na rust was LTC een kwartier lang de baas en kregen de Assenaren de nodige kansen. FC Meppel herstelde zich gaandeweg het tweede bedrijf en in een open slotfase zochten beide ploegen de aanval. Kansen over en weer leverden echter geen enkele goal op en zo eindigde dit aantrekkelijke duel in 0-0.

Veel mensen waren mogelijk afgeschrikt door het toch wat vervelende weer, want er was niet veel publiek langs de lijn en op de tribune.
Toch kan men de samenvatting van deze wedstrijd terug kijken, enjoy!