Willem Visscher keeperstrainer FC Meppel

vrijdag 9 augustus 2019
  • 1/2
  • 2/2

Willem Visscher is met ingang van het nieuwe seizoen keeperstrainer bij FC Meppel, en zal de selectiekeepers onder zijn hoede nemen.

Willem is uiteraard geen onbekende bij FC Meppel, in de jeugd speelde hij bij FC Meppel en heeft ook jaren in FC Meppel 1 gekeept. Verder kan hij terugkijken op een mooie carrière in het amateurvoetbal en heeft hij gespeeld bij onder andere GVVV, Noordwijk, Zwolsche Boys en MSC.

Ook in de zaal speelde Willem als keeper op een hoog niveau, dit bij SC Heerenveen in de 1e divisie. Daarnaast maakte hij de gloriejaren mee van FC Meppel in de zaal, met als hoogtepunt het winnen van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi in 2004.

In het verleden heeft Willem ook al diverse functies binnen FC Meppel mogen bekleden. Zo was hij onder andere trainer van FC Meppel C1, B1 en het 2e elftal. En was hij al eerder een aantal jaar keeperstrainer, waar hij ook zijn benodigde diploma's voor heeft behaald!

Willem, wij zijn erg blij dat je terug bent bij FC Meppel en wensen je veel succes in je nieuwe functie, uiteraard met plezier en prestatie!