24-uurs voetbalmarathon


FC Meppel is een voetbalclub waar plezier en prestatie samenkomen! Het één kan niet zonder het ander. De vereniging is op gericht op 24 februari 1930. Dat wil zeggen dat we dit jaar ons 90-jarig bestaan vieren. Hier willen we in het weekend van 5/6 juni uitgebreid aandacht aan besteden met een 24-uurs voetbalmarathon. 24 uur zal er op en rond de voetbalvelden voldoende te beleven zijn. Hier wil je bij zijn!! Zorg dan ook dat deze datum ook in jouw agenda staat!

Wat is de bedoeling?

De bedoeling is dat er ieder uur een wedstrijd wordt gevoetbald door een team van FC Meppel tegen een zelfgezochte tegenstander. Het doel is een fantastisch evenement te organiseren, waarbij leden en oud-leden van FC Meppel elkaar ontmoeten en het 90-jarig bestaan gezamenlijk kunnen vieren! De rode draad zal een 24-uurs voetbalmarathon zijn. Er wordt hiervoor een inleg gevraagd, want wij spelen voor 2 goede doelen: Stichting Fleur Bloemen (tegen pesten) en daarnaast willen we FC Meppel helpen verder te verduurzamen. Alle spelende teams betalen een inleg van 150 euro (11 x 11) en 100 euro (7 x 7), omgerekend is dit ongeveer slechts 10 euro per speler.

 

Vanzelfsprekend zullen er zaterdag ook vele andere activiteiten worden georganiseerd voor de jeugd van FC Meppel, maar wil je als jeugdteam (JO08 t/m M/JO13) ook deelnemen aan de 24-uursmarathon, dan kan. Mobiliseer dan je team, kies je tegenstander (denk bij tegenstanders aan dat ene team die je in de competitie nooit kon verslaan, aan bevriende teams, ouders tegen kinderen, vriendenteams). Vraag naar de mogelijkheden of meld je aan via info@fcmeppel.nl. Geef je teamnaam, contactpersoon (naam, email, 06) door. Geef tevens aan wie je tegenstander is (teamnaam, contactpersoon, email en 06). De inleg voor deze jeugdteams is € 75 per team.

 

De aftrap zal zijn op vrijdag 5 juni om 18.00 uur en op zaterdag 18.00 uur zal het laatste fluitsignaal klinken. Om 18.00 uur sluiten we deze feestelijke activiteit af met een afterparty, deze mag je niet missen. Nadat het toernooi is gestart zal er op vrijdagavond een sponsorloop gehouden worden. Naast de wedstrijden zal er gezorgd worden voor een uitgebreid programma vol met entertainment voor jong en oud. Ook de spelers bij de Bengels en Minidivisie worden niet vergeten, voor hen is er op zaterdagochtend een toernooi ingepland. Ook in de nachtelijke uren maken we er een mooi feest van bij FC Meppel! We hopen als organisatie dat we aan het eind van het evenement een mooi bedrag kunnen overhandigen aan De Stichting Fleur Bloemen en aan FC Meppel. Om deze dag tot een groot succes te maken zijn we jullie hulp hard nodig!

 

Zet daarom 5/6 juni met grote letters in je agenda en mobiliseer je team, kies je tegenstander en zorg dat je als team aanwezig bent tijdens het eindfeest! Zo kunnen we na een geweldig evenement gezamenlijk het voetbalseizoen feestelijk afsluiten.

 

Aanmelden?

 Je kunt je aanmelden via info@fcmeppel.nl. Geef je teamnaam, contactpersoon (naam, email, 06) door. Geef tevens aan wie je tegenstander is (teamnaam, contactpersoon, email en 06).

 

We verwachten uiterlijk 15 april jullie aanmelding binnen te hebben.  Mochten jullie hulp nodig hebben bij het vinden van een tegenstander of andere vragen hebben neem dan contact op met Frans Fleer fransfleer@home.nl.

 

Meld bij aanmelding gerust een voorkeurstijd. Echter kunnen wij alleen garanderen dat deze tussen 18.00-18.00 uur plaatsvindt.

 

Voor iedereen, jong en oud, zal het een evenement zijn waar je later met veel plezier aan terug zult denken. Hier wil je bij zijn! De wens van de organisatie en van het bestuur van FC Meppel is om het 90-jarig jubileum gezamenlijk te vieren met alle leden, daarom zullen we ’s middags zorgen voor voldoende vertier! Daarnaast kun je als team het seizoen op die dag gezamenlijk afsluiten. Ook zullen de kampioenen van het seizoen worden gehuldigd in het bijzijn van alle (oud) leden van FC Meppel en haar supporters. Vanzelfsprekend met een muzikale omlijsting! Daarna zal het feest losbarsten en zal het overgaan in een jubileumfeest van 90 jaar FC Meppel. De details hierover volgen nog.

 

Namens de organisatie van de 24-uursvoetbalmaraton,

Frans Fleer, Démis Doornbos, Niek Tepper, Inko Tien, Nick Borneman, Harrie Veldman en Yolanda Tepper