Nog een Voetbal 2-daagse in de zomervakantie

dinsdag 2 juni 2020

Nadat we afgelopen week bekend maakten dat er op 6/7 juli een Voetbal2daagse georganiseerd zou worden was binnen een mum van tijd het maximum aantal deelnemers van 80 bereikt. Om nog meer kinderen voetbalplezier te kunnen bieden hebben we besloten om ook op 8/9 juli nog een tweedaagse te organiseren. Ook 13-jarigen zijn nu welkom na de doorgevoerde versoepelingen van de afgelopen week! Heb je aan de eerste 2daagse meegedaan en wil je ook aan deze meedoen? Dat kan!

Woensdag 8 en donderdag 9 juli organiseren we dus nog een voetbal 2-daagse op Sportpark Ezinge (kunstgrasvelden FC Meppel/MSC)! Na een lange periode zonder voetbal zijn we super blij dat we weer mogen voetballen. Omdat veel kinderen in de zomervakantie niet weg zullen zijn dit jaar, hebben we besloten om samen de schouders eronder te zetten om deze prachtige dagen mogelijk te maken om zodoende veel kinderen iets leuks, leerzaams, sportief en gezonds te bieden in de 1e week van de zomervakantie! 

 

Tijdens deze leerzame dagen zijn alle kinderen van 6 t/m 13 jaar welkom om veel plezier te beleven aan het voetballen. De dagen zullen een thema krijgen waarin ?s ochtends voornamelijk getraind wordt om in het middagprogramma zo sterk mogelijk met je team of individueel voor de dag te komen. Tussendoor wordt er geluncht (dit jaar bij uitzondering eigen lunch meenemen ivm coronamaatregelen), voor drinken wordt gezorgd en de dagen worden afgesloten met een extra activiteit. Verder spelen we onder andere 4x4 toernooien, penaltybokaal, voetbalspellencircuit en andere leuke activiteiten.  De dagen beginnen om 10.00 en duren tot 16.00 uur. Aan het begin van de 2 dagen zal iedereen ingedeeld worden in een team dat onder begeleiding staat van enthousiaste trainers.

Er is een maximaal aantal deelnemers van 80 dus wil je graag meedoen geef je dan snel op! Om je in te schrijven stuur je een e-mail naar dirkjanvdm@telfort.nl met daarin je naam, adres, tel. nr., leeftijd en in welk team je bij jouw vereniging speelt. 

 

De kosten voor deze 2 dagen zijn slechts 40 euro.  

 

Zin om bijna de hele week te 4 dagen te voetballen? Deelnemen aan beide evenementen is mogelijk, maar opgegeven voor de eerste tweedaagse is opgegeven en switchen niet mogelijk.

Programma zal vergelijkbaar zijn, maar oefenstof anders, andere partijvormen en spelactiviteiten.

 

Uiteraard houden we hanteren we een COVID-19 protocol om veiligheid van deelnemers, ouders, coördinator en trainers te waarborgen. Hierin zullen oa algemene regels, ontvangst, kleedkamergebruik, lunch, toiletgebruik, hygiëne etc in besproken worden. Dit protocol zal voorafgaande aan het evenement aan alle deelnemers gestuurd worden. Veel voetbalplezier en hopelijk tot ziens op de Voetbal 2-daagse!

 

Met voetbalgroet,

Dirk Jan van der Meulen