Wedstrijdsponsoren: Golfclub Havelte, B+B personeelsdiensten, aktieshirts.nl | Balsponsor: Vriend sport en fashion

vrijdag 1 november 2019
  • 1/5
  • 2/5
  • 3/5
  • 4/5
  • 5/5

De competitiewedstrijd tegen sv Bedum wordt gesponsord door:

Wedstrijdsponsoren

B+B personeelsdiensten

B+B Personeelsdiensten uit Meppel is een toonaangevend bureau waarbij persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staat. Zoals we altijd zeggen “de ronde paaltjes in de ronde gaten”. We komen graag in gesprek met nieuwe klanten en medewerkers. Op dit moment hebben we plaats voor timmerlieden, productiemedewerkers, Magazijnmedewerkers, aanpakkers, medewerkers met een GBV en studenten.

 

Golfclub Havelte

Maak gebruik van de Golfstart bij Golf Club Havelte. Een all-in Golf pakket voor de startende golfer voor slechts 99,-. Dit bestaat uit 6 groepslessen, 2 maand gratis gebruik van de oefenfaciliteiten, gebruik van golfclubs en golfballen. De lessen starten in oktober. Geef je snel op via info@golfclubhavelte.nl

 

Aktieshirts.nl

Is dé leverancier voor al uw sport-, promotie-, werk- en bedrijfskleding.

Wij zijn een klein en enthousiast bedrijf met een eigen drukkerij.

Wilt u kleding laten bedrukken voor uw bedrijf, vereniging, school of evenement? 

Dan zit u goed bij Aktieshirts.nl!

 

Balsponsor:

 

Vriend Sport en Fashion

Vriend Sport en Fashion is een sport- en modewinkel gevestigd aan de Hoofdstraat 14 te Meppel. In een trendy modegedeelte vindt u een groot assortiment sneakers en casual schoenen voor kinderen, dames en heren. Daarnaast is er ook een breed assortiment trendy merkkleding en accessoires te verkrijgen. Het sport gedeelte van de winkel biedt een ruim en uitgebalanceerd voetbalassortiment. Ook zijn er veel artikelen te vinden voor de volgende sporten: Running, Fitness, Volleybal, Hockey, Korfbal en Voetbal.

Kortom genoeg reden om eens een bezoekje te brengen aan Vriend Sport en Fashion, waar u door ons enthousiaste team als “Vriend van Vriend” wordt ontvangen.