Voetbal 2-daagse in de Herfstvakantie

dinsdag 8 september 2020

Maandag 12 en dinsdag 13 oktober organiseren we weer een voetbal 2-daagse op Sportpark Ezinge (kunstgrasvelden FC Meppel/MSC)! Na een lange periode zonder voetbal zijn we super blij dat we weer mogen voetballen. Ook nu weer zetten we ondanks alle hobbels samen de schouders eronder om deze prachtige dagen mogelijk te maken om zodoende veel kinderen iets leuks, leerzaams, sportief en gezonds te bieden in de Herfstvakantie!

Tijdens deze leerzame dagen zijn alle kinderen van 6 t/m 13  jaar welkom om veel plezier te beleven aan het voetballen. De dagen zullen een thema krijgen waarin ?s ochtends voornamelijk getraind wordt om in het middagprogramma zo sterk mogelijk met je team of individueel voor de dag te komen. Tussendoor wordt er geluncht (dit jaar bij uitzondering eigen lunch meenemen ivm coronamaatregelen), voor drinken wordt gezorgd en de dagen worden afgesloten met een extra activiteit. Verder spelen we onder andere 4x4 toernooien, penaltybokaal, voetbalspellencircuit en andere leuke activiteiten.  De dagen beginnen om 10.00 en duren tot 16.00 uur. Aan het begin van de 2 dagen zal iedereen ingedeeld worden in een team dat onder begeleiding staat van enthousiaste trainers.

Er is een maximaal aantal deelnemers van 80 dus wil je graag meedoen geef je dan snel op! Om je in te schrijven stuur je een e-mail naar dirkjanvdm@telfort.nl met daarin je naam, adres, tel. nr., leeftijd en in welk team je bij jouw vereniging speelt. 

De kosten voor deze 2 dagen zijn slechts 40 euro.  

Uiteraard houden we hanteren we een COVID-19 protocol om veiligheid van deelnemers, ouders, coördinator en trainers te waarborgen. Hierin zullen oa algemene regels, ontvangst, kleedkamergebruik, lunch, toiletgebruik, hygiëne etc in besproken worden. Dit protocol zal voorafgaande aan het evenement aan alle deelnemers gestuurd worden. 

Veel voetbalplezier en hopelijk tot ziens op de Voetbal 2-daagse!

Met voetbalgroet,

Dirk Jan van der Meulen